Medvirkende

Stine Rosengren (sopran)

(Foto)

Stine Rosengren er diplomuddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har sunget en lang række klassiske sopranpartier, som Zerlina i Don Juan, Musica i Orfeo og Rosina i Barberen i Sevilla. Hun var Pernille i Bent Lorenzens Den Stundeløse, og har desuden sunget en række oratorier. Stine Rosengren er og var med på holdet til ”Operakarrusellen”.


Joachim Knop (baryton)

(Foto)

Joachim Knop er uddannet fra Operaakademiet og har siden været langt omkring med karrieren. Han har optrådt i en lang række danske film fra Drengene fra Sankt Petri til Anja og Viktor-serien. På operascenen har han spillet Schaunard i La Bohème, Papageno i Tryllefløjten og Fiddelihut i Heksemutter Mortensen og den fede kalkun. Joachim Knop var også med på holdet til Operakarrusellen.


Lars Oluf Larsen (librettist og tenor)

(Foto)

Lars Oluf Larsen er uddannet fra Statens Teaterskole, og har optrådt i en lang række roller, med hovedvægt på musical, cabaret og opera. Det har været for eksempel været i Les Miserables, Cyrano og Mamma Mia, og i operaen Den Stundesløse. Lars Oluf Larsen har skrevet og komponeret rockmusicalen ”Amlet” og bearbejdet Holbergs ”Erasmus Montanus” til musical, blandt andet. Lars Oluf Larsen var også med på holdet til ”Operakarrusellen” og i denne omgang nøjes han altså ikke med at optræde, men har været med i forarbejdet.


Teit Kanstrup

(Foto)

(Tekst mangler)


Liv Oddveig Midtmageli (mezzosopran)

(Foto)

Liv Oddveig Midtmageli er født i Norge, men tog sin diplomuddannelse fra Det Fynske Musikkonservatorium. Hun har optrådt som solist med en lang række symfoniorkestre, men har også en stor mængde operaroller på repertoiret. For eksempel har hun sunget Pernille i Maskerade, Rosina i Barberen i Sevilla og Hans i Hans & Grethe. Hun havde desuden en bærende rolle i den nyskrevne opera Korus Kabaret.


Lars Fjeldmose (komponist og pianist)

(Foto)

Lars Fjeldmose har læst ved musikvidenskabeligt institut og arbejdet som komponist, pianist og kapelmester siden 1976. Han har arbejdet på Jytte Abildstrøms teater i mere end 30 år, og har komponeret musik og været kapelmester på mere end 100 forestillinger. Lars Fjeldmose har været omkring på en lang række af de danske teatre, og har også været kapelmester på en række revyer, ligesom han har leveret musik til forestillinger, blandt andet på Det Kongelige Teater. Han sad også bag klaveret under ”Operakarrusellen”.


Pia Rosenbaum (idé og instruktion)

(Foto)

Pia Rosenbaum er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har arbejdet på scenen siden midt i 1970’erne i utallige sammenhænge. Hun har instrueret siden 1996, hvor der er blevet til mange forestillinger, med hovedvægten på musikdramatik. Pia Rosenbaum stod bag den succesfulde forestilling ”Operakarrusellen”, der har turneret i det meste af landet, hvor hun både har udviklet, instrueret og spillet med.


Nina Schiøttz (scenograf)

(Foto)

Nina Schiøttz har taget afgang fra Kunsthåndværkerskolen. Nina Schiøttz skabt scenografi til mange, mange forestillinger, for eksempel operaerne Figaros Bryllup, Falstaff, og Danefæ og musicalforestillingerne Esther, Guys and Dolls og Annie Get Your Gun. Siden 2002 har hun skabt scenografi til Cirkuysrevyen. Hun var også med, da Pia Rosenbaum udviklede ”Operakarrusellen”.