Store gavekort til verdenspremiere med på støtteauktion

I næste uge varmes der op til det store indsamlingsshow for Knæk Cancer, og samtidigt går forberedelserne til verdenspremieren på familieoperaen Snehvide ind i den sidste hektiske måned.

De to ting hænger sammen på den måde, at Operaen i Midten har valgt at støtte arbejdet med at knække cancer ved at give et par store gavekort til støtteauktionen på Lauritz.com.

Hvis man har en stor familie, har en virksomhed eller en afdeling på en stor fabrik, så er her muligheden for at tage 20 mennesker af sted til en skøn oplevelse for alle aldersgrupper.

Egnsteatret har doneret to gavekort på hver 20 billetter til opførelserne i Herning og Holstebro. Byd på et gavekort, og hvis du har det højeste bud når auktionen slutter på fredag den 27. oktober er det dig der kan tage 19 venner, familiemedlemmer, kolleger eller lidt af det hele med på musikalsk eventyr. Det ene gavekort giver frit valg til en af opførelserne i MCH Herning Kongrescenter den 25. eller 26. november. Det andet giver frit valg mellem opførelserne i Musikteatret Holstebro den 2. eller 3. december.

”Med Snehvide skaber vi et eventyr fyldt med herlig musik, humor, poesi og flotte scenebilleder som vi tror vil henrykke publikum. Med donationen af de to gavekort håber vi, at hammerslagene også kan bidrage med flotte beløb til arbejdet med at knække cancer. Derfor bliver det spændende at se, hvor højt buddene når,” siger operachef Flemming Vistisen.

De første bud på de to gavekort er allerede indløbet, men der er endnu langt op til gavekortenes værdi på hver 3900 kroner, så der er stadig gode chancer for, både at gøre en god handel og støtte det gode formål.