Blandt bøger, grillmad og kunst dukker skønne sange fra Operaen i Midten op

”tro på freden og den ægte kærlighed”. Sådan synger prinsen fra familieoperaen Snehvide blandt andet i den smukke arie, som publikum kan høre på fredag i Brande, Gludsted og Ikast. Her kommer prinsen i skikkelse af Daniel Cleman og giver et smugkig ind til forestillingen, der får verdenspremiere i Herning til november.

Arien kan høres, først på biblioteket i Brande, hvor musikken spinder sig ind, mens besøgende også kan samle en japansk lysskulptur. Dernæst bliver der drysset sang ud over fællesspisningen i Gludsted, før turneen rundes af i Kunstpakhuset i Ikast.

Daniel får selskab af Lars Oluf Larsen. Han har rollen som arkitekten Per Kash i forestillingen ”Er Gud Hjemme?”, som opføres i Fonnesbæk Kirke den 15. november, men Lars Oluf Larsen har også mange andre kasketter. For eksempel har han skrevet teksten til både ”Er Gud Hjemme?” og ”Snehvide”. Lars Oluf synger en sang fra ”Er Gud Hjemme?”, men causerer også over sange af de to store danske komponister Carl Nielsen og Kai Normann Andersen.

De to sangere har operachef Flemming Vistisen med på turen. Flemming Vistisen trakterer klaveret, men publikum kan nok også forvente lidt præsentation undervejs.

Daniel ClemanFlemming kvadratPortræt