”Operaens største fjende er folks fordomme om opera: I sit udspring handler opera om alt det, vi har til fælles, uanset hvem vi er – men i branchen skaber vi nogle gange selv barrierer for at flere mennesker kan opdage, hvad de måske går glip af i dag. Det glæder jeg mig til at debattere bl.a. med Flemming Vistisen, der ansatte mig som helt ung instruktør på en af mine allerførste opgaver. For vi kan kun komme fordomme om opera til livs, hvis vi alle arbejder sammen – fra Det Kgl. Teater til de lokale kræfter som Operaen i Midten.”

Kongelig og jysk chef mødes til debat ved KulturMødet…..

Kasper Holten og Flemming Vistisen diskuterer opera for alle ved KulturMødet på Mors fredag 23.08.19 

Kl. 18:00 – 18:45 Scenekunstens Hus

KulturVejen Scenekunst ER OPERAEN KUN FOR ELITEN? 

Opera bliver ofte betragtet som elitært. 

Operaen i Midten og operachef Flemming Vistisen har i nu tyve år skabt forestillinger, der bryder med det elitære og viser opera for alle. 

Hør eksempler fra operaens nyeste produktion Song of the Child. Mia Theil Have, Librettist, Director, Instruktør Song of the Child Operaen i Midten / Teatersamarbejdet SceNet 

Direktør for Det Kongelige Teater i København, Kasper Holten, har tidligere instrueret et stykke for Musikdramatisk Teater og dermed Operaen i Midten tilbage, hvor teatret havde dette navn. Det var i 1993-94 på Rialto Teater i København. Stykket Livstegn.