Behandling af persondata

EJEROPLYSNINGER
Operaen i Midten
Døesvej 3
7500 Holstebro
Telefon: 2065 7569
Email: mail@operamidt.com

CVR: 20786035

DETTE WEBSITE ANVENDER COOKIES
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

Trafikmåling og statistik.

TREDJEPARTER MED ADGANG TIL AT SÆTTE COOKIES
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:
Google Analytics

HOSTING
Operaen i Midtens hjemmeside hostes af firmaet Peoplez. Operaen i Midten har en databehandler aftale med Peoplez.

NYHEDSBREV
Hvilke informationer indsamler Operaen i Midten?
Operaen i Midten indsamler kun personoplysninger, som du selv frivilligt har videregivet, f.eks. via aktiv tilmelding til nyhedsbrev med navn og e-mailadresse.
Du kan altid framelde dig Operaen i Midtens nyhedsbrev igen.
Operaen i Midten bruger kun dine data i forbindelse med vores kommunikation til dig.
Dine data bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart af Operaen i Midten.
Operaen i Midten bruger programmet MailChimp og har indgået databehandleraftale med MailChimp.

PERSONDATA
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Statistik over besøg m.m.
Når du besøger Operaen i Midtens hjemmeside eller åbner vores nyhedsbrev, registreres dine handlinger i Google Analytics. Oplysningerne vises i en statistik, der giver oplysninger om bl.a. antal besøg og gennemsnitlig besøgstid. Disse data bruger vi til at optimere vores kommunikation til dig.

Opbevaring og beskyttelse af data
Operaen i Midten opbevarer i henhold til persondataloven dine oplysninger sikkert og fortroligt i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Indsigt i persondata
Du kan altid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig.
Skriv til mail@operamidt.com