Louise Top Rasmussen begynder som administrations- og producentansvarlig i Operaen i Midten 19. august 2019.

De fire kommuners opera får med Louise Top Rasmussen en struktureret og lydhør administrator og producent med en alsidig værktøjskasse. Hun kommer fra en stilling som kulturkonsulent i Skive Kommune og vil med sin flerårige erfaring fra kommunal kulturadministration kunne underbygge den kunstneriske leders ambitioner om at udvikle teatret.

Louise Top Rasmussen er kandidat i Musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun er målrettet og visionær strategisk med henblik på udvikling på den ene side – og en sikker og bredt orkestreret administrativ ledelse og praktisk udførelse på den anden.

Den nye administrator ser gode muligheder for at teatret kan styrke forskellige netværk, udvide opgaveporteføljen og bevæge sig ind på nye områder med nye typer af publikum: Nye projekter i skolerne og på dagtilbudsområdet, i ældrecentre, involverende og samskabende initiativer m.m.

Louise Top Rasmussen har modet og lysten til at profilere og udvikle teatret. Og hun glæder sig til at gøre Operaen i Midten endnu vigtigere, mere vedkommende og allestedsnærværende som en del af Midt- og Vestjydernes kulturliv.

Louise Top Rasmussen er 41 år og bor i Skive sammen med sin mand og deres tre børn.