Unge stemmer vil frem

Både operafestivalen og Operaen i Midten giver plads til unge, der vil og kan synge

Copenhagen Operafestival har kørt i højt gear hele ugen, og tager weekenden med. Festivalen benytter sig af mange rutinerede sangere til forestillinger og andre begivenheder, men lægger også sceneplads til de, der er på vej. Det har studerende fra flere af landets konservatorier nydt godt af, både i koncerter og masterclasses.

Operaen i Midten vil også hjælpe unge talenter på vej, og derfor bliver der nu talt ned frem mod sidste weekend i august. Her begynder 13 talentfulde unge mellem 12 og 18 år på Musikdramatisk Teaterskoles talentlinje.

Ligesom operafestivalen i København tiltrækker interesserede fra hele landet, kan talentlinjen også prale af at have elever fra mange egne af Danmark. Eleverne har fået lektier for, allerede før første time. De skal øve både solosang og flerstemmig sang, så de professionelle lærerkræfter kan komme så langt som muligt med eleverne fra første færd.

Det er ikke alle elever på talentlinjen, der skal være professionelle sangere, men alle har de talent for at synge og stå på en scene, og det er de evner, der skal dyrkes og udvikles.

IMG_1169

Skønne kvinder 

Operaen i Midtens teaterchef modtog forleden denne dejlige meddelelse efter optræden ved et større firmajubilæum […]

Læs mere

OPERAKARRUSELLEN

Opera for børn og barnlige sjæle! Efteråret 2020 i Operaen i Midten Det nye Operamuseum […]

Læs mere