Medvirkende

Berit Meland (sopran)

_Z2F1853c-2-to

Uddannet ved musikkonservatoriet og Opera-Akademiet i København. Har haft mange store roller blandt andet som Susanne i Figaros Bryllup og titelrollen i Den Glade Enke. Berit Meland har turneret meget og været solist med de store symfoniorkestre. Desuden har hun stået bag en række særlige opsætninger og forestillinger, også med Nordic Sopranos. Berit kom med den oprindelige idé til vores store succes Monsteropera og har også været med fra starten i udviklingen af Mellem To Verdener.


Thomas Storm (baryton)

Thomas Storm

Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og Operaakademiet og er et kendt ansigt på mange danske operaascener. Ikke mindst på Den Fynske Opera, hvor han har medvirket i en lang række forestillinger. Thomas Storm har ved flere lejligheder optrådt med Odense Symfoniorkester. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater, hvor han siden har haft flere roller, blandt andet som Schaunard i La Bohème. Han har modtaget Sonnings Talentpris. Hos Operaen i Midten har han været Ånd i Maria de Buenos Aires og Andrej i Orpheus ´68.


Olivera Marinkovic (pianist)

Olivera Marinkovic

Olivera er fra Serbien og bor i dag i Herning. Uddannet pianist og operarepetitør, samt master i music performance.
Olivera Marinkovic har en omfattende erfaring som koncertpianist, kammermusiker og akkompagnatør. Hun har optrådt i flere lande og vundet priser i konkurrencer både som solist og kammermusiker.
Olivera Marinkovic har boet i Norge og blandt andet været operarepetitør på Kunsthøgskolen i Oslo og Norsk National Opera, samt på en lang række professionelle opera-projekter. Hun har også været adjunkt i akkompagnement ved Institut for musik, dans og drama, på Universitetet i Tromsø.
Arbejder i Danmark som freelance pianist og operarepetitør. Hun underviser på Den Jyske Sangskole i Herning, er tilknyttet Operaen i Midten som fast akkompagnatør og den Jyske Opera som freelancer.