Medvirkende

Mette-Maria Øyen (Cecil)

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og med studier ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar. Hun har allerede spillet en lang række roller som Pamina i Tryllefløjten, Grevinden i Figaros Bryllup, og Panquette i Candide. Hun høstede stor ros som Hanna Glawari i Den Glade Enke på Den Fynske Opera sidste år, og fik Lars Waage-prisen for Leonora i Maskerade samme sted. Mette-Maria Øyen har desuden været solist i blandt andet Johannes Passionen og Faurés Requiem.


Jesper Brun-Jensen (Mikkel)

Jesper Brun-Jensen. Uddannet på konservatoriet i Sofia. Debut i 1981 som Sarastro i Tryllefløjten på operaen i Burgas. Sang senere samme rolle på Den Jyske Opera. Siden har han i mange år været tilknyttet Den Jyske Opera med et utal af roller i både seriøse og komiske operaer og i operetter. Jesper Brun-Jensen har hos Den Ny Opera i Esbjerg og Den Fynske Opera sunget roller som blandt andet Don Basilio, Jeronimus, Hunding og Kommandanten. Derudover koncerter af alle slags, oratorier, tv-drama, skuespil og andet.


Birgitte Götze (Marie)

Birgitte Götze er uddannet i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har turneret med forestillingen Tryllehatten for Operaen i Midten og har sunget altpartiet i Messias. Birgitte Götze underviser musikskole-elever i Herning og Ikast-Brande, skaber undervisningsforløb og coacher elever i forbindelse med diverse optagelsesprøver.


Thomas Storm (Mads Egelund)

Thomas Storm er uddannet ved konservatoriet i Odense og på Operaakademiet. Han debuterede på Det Kongelige Teater og har siden sunget på blandt andet Den Jyske Opera, Den Fynske Opera og hos Operaen i Midten. Han har for eksempel sunget Guglielmo i Cosi fan Tutte og Danilo i Den Glade Enke. Thomas Storm har været Carl Nielsen-kunstner hos Odense Symfoniorkester og har som lied-sanger fejret komponisten ved koncerter i ind- og udland.


Daniel Kjær Holmberg (Esben)

Daniel Kjær Holmberg studerer klassisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium, men har sunget i mange år i Herning Kirkes Drengekor. Han debuterede som tenor på Den Jyske Opera i koret i operaen ”Jenufa”. I februar 2017 var han igen engageret samme sted i den nykomponerede opera ”Intet” både som kor og cover for tenorpartiet Pierre. I år har Daniel sunget Tamino i Tryllefløjten. Derudover har han også sunget tenorpartierne i bl.a. Messias, Bachs Johannespassionen, Mozarts requiem og Carl Nielsens Fynsk forår.


Lars Oluf Larsen (instruktør)

Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har optrådt i en lang række roller med hovedvægt på musical, cabaret og opera. Hos Operaen i Midten har han sunget Peder Erichsen i Den Stundesløse, Christian IV i Billederne Synger og Per Kash i Er Gud Hjemme?. De to sidstnævnte har han også skrevet tekst til, ligesom han skrev librettoen til Operaen i Midtens Snehvide. Lars Oluf Larsen er fast huskunstner hos Operaen i Midten, ligesom han har skrevet og komponeret forestillinger for både Eventyrteatret og Musicalteatret. Lars Oluf Larsen har også skrevet flere ungdomsromaner.


Flemming Vistisen (dirigent)

Flemming Vistisen er uddannet fra The Royal Academy of Music i London og har studeret slagtøj og musikteori på Det Jyske Musikkonservatorium. Flemming Vistisen har dirigeret de forskellige danske orkestre i musik der rækker fra Mozart til moderne kompositioner, Han har dirigeret flere forestillinger for Operaen i Midten og for Det Ny Teater. Han dirigerede uropførelsen af Hosekræmmeren på Den Jyske Opera.
Flemming Vistisen har været kunstnerisk leder for RASO og har været kapelmester for Tivolis Promenadeorkester. Til daglig er han operachef for Operaen i Midten.