GrowOP!

GrowOP!

growOP! logo

En festival der insisterer på at opera også er relevant for børn og unge.

I november 2017 får danske børn og unge chancen for at opleve GrowOP! festival. GrowOP! har gennem et flerårigt udviklingsarbejde skabt basis for en anderledes og spektakulær operafestival, som helt og holdent er rettet mod børn og unge. En festival som er inddragende, foregår på uventede steder og som er forankret i lokale partnere og medspillere. Festivalen insisterer på operas relevans og sætter for for første gang, og som den eneste i Danmark, fokus på børns møde med opera som kunstart.

Samarbejdsvillig festival med ben i flere lejre
Festivalen går på to ben, så borgere i flere kommuner i Region Midt får mulighed for at opleve den i kulturhovedstadsåret. Det ene ben består af et festivalforløb i din kommune og det andet foregår i Aarhus.
GrowOP! er overordnet tovholder på hele festivalen og sørger for at benene – trods den geografiske spredning – går i samme retning.

Siden 2014 har partnerne bag festivalen arbejdet med at udvikle konceptet. Igennem årlige startskud, i form af forestillinger eller workshops med opera og musikdramatik for børn og unge som udgangspunkt, er fundamentet for festivalen blevet skabt.
Det stærke hold bag GrowOP! vil gøre opera og musikdramatik til en integreret del af det danske scenekunst tilbud til det yngste publikum. Børn, familier og pædagoger/lærere skal have adgang til produktioner af den højeste kvalitet og kunne nyde denne intense, rørende og traditionsrige kunstform.

Læs mere om GrowOP! her

growoplogoer bred

2017 logo