Medvirkende

Sidsel Aja Eriksen (Lucy)

Sidsel-Aja-Eriksen

Uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium og har desuden studeret på Dutch National Opera Academy i Amsterdam. Hun har bl.a. sunget på Dutch National Opera i Amsterdam i to opsætninger, Ariodante af Händel og L’Ëtoile af Chabrier. Derudover har hun sunget rollen som Askepot i Viadot’s opera af samme navn, Marcellina i Figaros Bryllup af Mozart og Ruggiero i Händels Alcina. I sommeren 2017 synger hun i Aarhus Sommeroperas uropførelse af Marthinsens opera Darwin og arbejder desuden med Randers Kammerorkester i flere koncertsammenhænge i 2017 og 2018


Teit Kanstrup (Mel Chi Horr)

Mel portræt

Teit Kanstrup er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og derefter på Royal Academy of Music i London. Siden har han arbejdet som freelance sanger i primært Nordeuropa og USA. Han har blandt andet sunget Bachs passioner og oratorier, samt Orffs ”Carmina Burana” og Gades ”Elverskud”.
Teit har optrådt i både klassiske og moderne operaer og har hos Operaen i Midten også sunget Schaunard i La Bohème. Derudover har han for nylig blandt andet haft en rolle i “Dead Man Walking” på Det Kongelige Teater.


Steffen Bruun (Baldo Zarr)

SteffenBruun10

Steffen Bruun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Operaakademiet I Sydney. Bruun debuterede på Den Fynske Opera som Kejseren i Stravinskijs Nattergalen. Siden har han for eksempel været Direktøren i uropførelsen af Han, Den, Det på Takkelloftet, Sarastro i Mozarts Tryllefløjten, og Caronte/Plutone i Monteverdis L´Orfeo på Hofteatret/Valdemar Slot. Han er desuden efterspurgt som oratoriesolist og har fremført oratorier af bl.a. Bach, Haydn og Mozart.


Lars Oluf Larsen (Per Kash og librettist)

lars-oluf-larsen-portraet

Lars Oluf Larsen er uddannet fra Statens Teaterskole, og har optrådt i en lang række roller med hovedvægt på musical, cabaret og opera. Hos Operaen i Midten har han sunget Peder Erichsen i Den Stundesløse og Christian IV i Billederne Synger. Lars Oluf Larsen var også med på holdet til ”Operakarrusellen. Han skrev teksten til “Billederne Synger” og har også gjort det til “Er Gud Hjemme?”


Lars Fejldmose (pianist, organist og komponist)

Lars Fjeldmose har læst ved Musikvidenskabeligt Institut og har arbejdet som komponist, pianist og kapelmester siden 1976. Han er tilknyttet Riddersalen og har komponeret musik og været kapelmester på mere end 100 forestillinger inden for forskellige teatergenrer. Han skrev musikken til Billederne Synger, og er ligeledes komponist på “Er Gud hjemme?”.


Pia Rosenbaum (idé og iscenesættelse)

Pia Rosenbaum er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har arbejdet på scenen siden midt i 1970erne i adskillige sammenhænge. Hun har instrueret siden 1996 med hovedvægt på musikdramatik. Pia Rosenbaum var initiativtager og instruktør på de succesfulde forestillinger ”Operakarrusellen” og “Billederne Synger”. De har turneret i det meste af landet i og uden for Operaen i Midtens regi.


Nina Schiøttz (scenograf)

Nina Schiøttz har taget afgang fra Kunsthåndværkerskolen. Hun har skabt scenografi til mange forestillinger. Deriblandt kan nævnes operaerne Figaros Bryllup, Falstaff og Danefæ og musicalforestillingerne Esther, Guys and Dolls og Annie Get Your Gun. Siden 2002 har hun skabt scenografi til Cirkusrevyen. Nina Schiøttz har været med til at udvikle og skabe scenografien til såvel ”Operakarrusellen” som “Billederne Synger” og indgår ligeledes i det kreative baghold med “Er Gud Hjemme”.