Medvirkende

Sidsel Aja Eriksen (Lucy)

Sidsel-Aja-Eriksen

Uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium og har desuden studeret på Dutch National Opera Academy i Amsterdam. Hun har bl.a. sunget på Dutch National Opera i Amsterdam i to opsætninger, Ariodante af Händel og L’Ëtoile af Chabrier. Derudover har hun sunget rollen som Askepot i Viadot’s opera af samme navn, Marcellina i Figaros Bryllup af Mozart og Ruggiero i Händels Alcina. I sommeren 2017 synger hun i Aarhus Sommeroperas uropførelse af Marthinsens opera Darwin og arbejder desuden med Randers Kammerorkester i flere koncertsammenhænge i 2017 og 2018


Paul Frederiksen (Mel Chi Horr)

Paul Frederiksen

Paul Frederiksen er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen. Han har fortrinsvis arbejdet som korsanger, ikke mindst på Den Jyske Opera hvor han var fastansat i 00’erne. I dag er han fast i DR Koncertkoret og freelancer i operakorene i Århus, København, Malmø og Hedeland. Det er også blevet til en række karakterroller i årenes løb, bl.a. Antonio i Figaros Bryllup på Den Jyske Opera, Betjenten i Houdini den Store på Den Fynske Opera, Passarino i The Phantom of the Opera på Det Ny Teater og Spinelloccio i Gianni Schicchi på Undergrunden.


Jacob Lech (Baldo Zarr)

Jacob Lech

Jacob Lech er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium. Han har haft solistroller i blandt andet Tryllefløjten, Oduardo, Barberen fra Sevilla og La Traviata. Han har sunget på både Den Fynske Opera, Den Ny Opera og Nasjonal Operaen i Bergen. Senest har han sunget Lord Cecil i Maria Stuarda ved Operafabriken I Malmö. Jacob Lech er desuden flittigt anvendt som solist i oratorier og til koncerter.


Lars Oluf Larsen (Per Kash og librettist)

lars-oluf-larsen-portraet

Lars Oluf Larsen er uddannet fra Statens Teaterskole, og har optrådt i en lang række roller med hovedvægt på musical, cabaret og opera. Hos Operaen i Midten har han sunget Peder Erichsen i Den Stundesløse og Christian IV i Billederne Synger. Lars Oluf Larsen var også med på holdet til ”Operakarrusellen. Han skrev teksten til “Billederne Synger” og har også gjort det til “Er Gud Hjemme?”


Lars Fejldmose (pianist, organist og komponist)

Lars Fjeldmose har læst ved Musikvidenskabeligt Institut og har arbejdet som komponist, pianist og kapelmester siden 1976. Han er tilknyttet Riddersalen og har komponeret musik og været kapelmester på mere end 100 forestillinger inden for forskellige teatergenrer. Han skrev musikken til Billederne Synger, og er ligeledes komponist på “Er Gud hjemme?”.


Pia Rosenbaum (idé og iscenesættelse)

Pia Rosenbaum er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har arbejdet på scenen siden midt i 1970erne i adskillige sammenhænge. Hun har instrueret siden 1996 med hovedvægt på musikdramatik. Pia Rosenbaum var initiativtager og instruktør på de succesfulde forestillinger ”Operakarrusellen” og “Billederne Synger”. De har turneret i det meste af landet i og uden for Operaen i Midtens regi.


Nina Schiøttz (scenograf)

Nina Schiøttz har taget afgang fra Kunsthåndværkerskolen. Hun har skabt scenografi til mange forestillinger. Deriblandt kan nævnes operaerne Figaros Bryllup, Falstaff og Danefæ og musicalforestillingerne Esther, Guys and Dolls og Annie Get Your Gun. Siden 2002 har hun skabt scenografi til Cirkusrevyen. Nina Schiøttz har været med til at udvikle og skabe scenografien til såvel ”Operakarrusellen” som “Billederne Synger” og indgår ligeledes i det kreative baghold med “Er Gud Hjemme”.